Het belang van debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer speelt in het bedrijfsleven een steeds grotere rol. Zelfs een klein of middelgroot bedrijf loopt per jaar gemiddeld duizenden tot miljoenen euro’s mis door klanten die hun facturen niet voldoen! Om financiële schade te voorkomen die de toekomst van uw bedrijf ernstig kan beïnvloeden, is het belangrijk om een strak debiteurenbeleid te handhaven. Zeer kleine organisaties kunnen dit wellicht zelf regelen, maar steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun debiteurenbeheer uit handen te geven aan een specialist. Als deurwaarder in en om Zoetermeer kunnen wij uw bedrijf hierbij ondersteunen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als wij uw debiteurenbeheer van u overnemen, hoeft u zich hier als ondernemer niet meer mee bezig te houden. Samen behandelen we uw herinneringen en aanmaningen en zorgen waar nodig voor aanpassingen. We stellen een plan van aanpak op voor het optimaliseren van uw debiteurenbeheer en ondernemen vervolgens adequaat actie tegen uw debiteuren. Dit gebeurt allereerst door middel van een ‘profitletter’: een laatste aanmaning op officieel briefpapier van ons deurwaarderskantoor.

Wilt u een afspraak maken om uw debiteurenbeleid te bespreken? We komen graag bij u langs! Bel direct naar 079 - 799 90 95 of vul ons contactformulier in. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.