Een gerechtsdeurwaarder gaat verder

Als gerechtsdeurwaarder zijn wij zeer ervaren in het incasseren van vorderingen. Daarnaast zijn wij door de Kroon benoemd als openbaar ambtenaar en hebben we als taak om de rechtspraak ter uitvoering te brengen. Dit betekent dat wij na de minnelijke fase de procedure kunnen voortzetten in de gerechtelijke fase. We kunnen uw debiteur dagvaarden, we kunnen procederen bij de rechtbank en, als het vonnis in uw voordeel eindigt, kunnen we de schuld gaan innen bij de debiteur.

Om tijd en geld te besparen is het daarom handig om zowel uw debiteurenbeheer, de minnelijke procedure als de gerechtelijke procedure en uitvoering van executie uit te besteden aan een gerechtsdeurwaarder. In Zoetermeer staan onze ervaren gerechtsdeurwaarders graag voor u klaar om u bij deze zaken te ondersteunen.

Juridisch advies

Voordat u een procedure start, maar zeker ook tijdens een procedure, is het verstandig om juridisch advies in te winnen. Wij kunnen u als werkgever, verhuurder en/of schuldeiser deskundig adviseren. Wij hebben verscheidene juristen in dienst die u op ieder moment gedurende het incassotraject kunt raadplegen als dat nodig is.

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u direct een afspraak maken in de regio Zoetermeer? Bel dan direct via 079 - 799 90 95. We staan u graag te woord!